Serviciile noastre

          Principalul obiectiv al SC Autogreu Midara SRL Focsani este panotajul calitativ şi montarea panourilor sandwich. În cazul în care montarea este de proastă calitate nu va fi de folos grosimea panoului. Noi oferim clienţilor noştri servicii de panotaj gratuite. 


Panotajul panourilor sandwich

          În scopul economisirii mijloacelor Dvs, pînă la montarea panourilor sandwich la obiect ar fi util de a pregăti panotajul acestora. Panotajul reprezintă aşezarea panourilor de perete şi de acoperire pe proiecţia obiectului viitor.

          Este mai eficientă efecturea panotajul în baza elementelor constructive deja existente (coloane, stâlpi, grinzi, bârne şi ferme). Însă panotajul poate fi efectuat şi la etapa de proectare a obiectului. În acest caz realizarea proiectului de către constructori trebuie să fie impecabilă.

          Depozitul nostru reprezinta solutia pentru comenzile clientilor pentru toate dimensiunile si cantitatile. Un alt avantaj major al depozitului il reprezinta faptul ca panourile pot fi ridicate imediat, clientul nostru fiind scutit de timpul de asteptare pe care este nevoit sa-l suporte in cazul unei comenzi la oricare din producatori.

          Oferim clientilor nostrii consiliere in alegerea grosimii si tipului de panou care satisface cerinta acestora, in functie de genul de constructie la care urmeaza a fi folosite panourile. De asemenea oferim clientilor servicii pentru debitare a panourilor la lungimile dorite care sunt incluse in pret. 

          Putem deasemenea sa oferim si transportul acestora la santier.

          Tot pentru a veni in intampinarea clientilor oferim montaj autorizat.

          Incercam, ca in depozitul nostru clientul sa gaseasca intreaga gama de grosimi culori si modele atat la panourile de perete cat si de acoperis. Experienta acumulata a facut sa aducem in depozit panouri la lungimi de 12 m , 12,5 m, 13 m si 13,5 m.

          In toate aceste cazuri este aproape imposibil sa nu gasim un multiplu al dimensiunii dorite de dumneavoastra, in asa fel incat, pierderile de material sa fie minime.

          Este suficient sa va prezentati cu dimensiunile dorite si specialistii nostri va gasesc grupajul si solutia cea mai eficienta pentru dumneavoastra.


Montarea

          Montarea panourilor sandwich poate fi orizontală şi verticală.

          La montarea orizontală pe temelie (soclu, bară fundamentală) se montează elementul de tinichingerie - lăcrimar (dispozitiv de scurgere). Ulterior pe elementele constructive (coloane, suporteri, paiante) se montează panourile sandwich.

          La montarea verticală de asemenea la tamelie se montează lăcrimar, dar panourile sandwich se fixează nu de coloane, ci de grinda principală orizontală din metal.

          Pentru sprijinirea panourilor sandwich se utilizează şuruburi speciale autofiletante  pentru beton ori pentru metal. Panourile pot fi sprijinite direct pe coloanele de beton sau de metal fără detalii suplimentare înglobate.

          Şuruburile autofiletante trebuie să fie confecţionate din oţel călit, suprafaţa zincată. Capul hexagonal, vîrful de sfredel, lungimea sfredelui (adîncimea sfredelui) 12,5 mm. Diametrul filetării de bază - 5,5 mm, diametrul filetării sub capul şurubului autofiletant – 6,3 mm. Grosimea sfredelirii e standart pentru şurubul autofiletant: 4-12,5 mm. Este completat cu şaiba 19 mm cu căptuşeală specială. Sfedelirea preventivă nu se solicită.

          În caz de montare a panourilor sandwich în interiorul încăperii, unde pereţii sînt neuniformi este posibilă utilizarea profilurilor pentru plăcile de carton cu ipsos.

          La montarea panourilor sandwich cu greutatea mai mare de 200 kg şi lungimea mai mare se foloseşte traversă specială cu două cleme.

          Criteriu de bază al calităţii montării întregii construcţii reprezintă calitatea îmbinărilor. De aceasta depinde şi rezistenţa construcţiei, gradul de căldură şi permeabilitate.


Elemente de tinichingerie

          În procesul montării panourilor sandwich este necesar de a acoperi secţiunea frontală a panourilor sandwich în punctele îmbinăriilor între panouri, racordare la suprafaţa clădirii, la ochiriulie ferestrei şi a uşii.  Pentru aceasta se folosesc elemente (accesorii) profilate şi  de tinichingerie. Elementele de tinichingerie sînt necesare nu doar pentru protecţia colţurilor şi suprafeţelor frontale a panourilor sandwich de acţiunile climatice externe şi de exploatare , dar şi în calitate de elemente decoative pentru oferirea clădirii unui aspect exterior estetic. Cu ajutorul elementelor e posibil de accentuat anumite părţi a faţadei construcţiei.  Ele conferă faţadei o organizare spaţială nouă.

          Specialiştii nostrii au elaborat soluţiilor tuturor nodurilor care asigură îmbinarea panourilor sandwich şi care permit redarea clădirii aspect finisat. La cumpărarea a panourilor sandwich la compania noastră  noi vom completa integral comanda Dvs cu  elemente de tinichingerie. Descriem detailat toate nodurile pentru Dvs.

          Costul elementelor de tinichingerie a panourilor sandwich se calculează pentru fiecare comandă separat şi depinde de completatea arhitecturei construcţiei şi lungimei aprovizionării.
 Proiectarea , ca ramură  a construcţiei  , reprezintă  una  din fazele determinante  în  procesul  de  edificare  şi  dare  în exploatare  a  unui  edificiu.

          Scopul de bază  al  proiectantului  este  stabilirea  celor  mai  raţionale  decizii  de sistematizare  dimensională  a  viitoarei construcţii, astfel  încît  totalitatea cerinţelor beneficiarului  să  fie  îndeplinite  cu  stricteţe  şi cu  respectarea  tuturor normativelor  de proiectare-n  vigoare.

          Vă oferim serviciile  de  executare  a  întregii  documentaţii  de  proiect (compartimente Arhitectură şi Rezistenţă),  oferind  cele  mai  bune  preţuri  şi  o  gamă  largă  de  servicii  adiţionale (consultaţii, avize, compartimente adiacente a proiectului). Noi încheiem cu Dvs. contractul de proiectare, în acest caz Dvs. alegeţi antreprenorul general/executorul.